top of page

Á LA MAISON

Amikor 2014-ben megnyitottuk az első kis, 20-25 férőhelyes éttermünket, még szinte alig volt kifejezetten reggelizős hely Budapest belvárosában. Szerettünk volna egy éttermet, ahol a vendégek kényelmesen, jó hangulatban indíthatják a napjukat.

 

Az alapokkal kezdtünk, az első kínálatunk alappillérei a Croque Madam, a Croque Monsieur, illetve, természetesen az azóta védjegyünkké vált Eggs Benedict voltak. A tökéletes angol muffin receptjét magunk kísérleteztük ki, azóta is itt készül az étteremben házilag.

 

Az akkor még egészen kicsike Á la Maison rövid időn belül nagyon népszerű lett, és nem kellett sok idő, hogy kinőjük az üzlethelyiséget. Végül a Szervita téren találtuk meg a végső otthonunkat, ahol azóta is csodálatosan érezzük magunkat.

alamaisonáprilis-7099.jpg
HRP_9445.jpg
HRP_9556.jpg
IMG_7212.JPG

BRUNCH
MINDEN NAP

Szeretettel várunk, reggelire, brunchra, ebédre! Az adagokat pedig ne úgy képzeld el, mint egy fine dining étteremben. 

 

Nagyon jó érzés, hogy egyre többen ránk találtok, illetve az is, ha újra és újra már ismerős arcokat köszönthetünk. Egy francia úriembertől kapott bók foglalja talán össze a legjobban, hogy milyen hangulatot álmodtunk meg valójában az Á la Maison-nak: azt mondta, olyan otthonosan érezte magát, illetve az ízek is olyanok voltak, mintha a nagymamájához ment volna látogatóba.

alamaisonoktóber-5533.jpg
bottom of page